Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzına çamur sürmek

Rüyada ağzına çamur sürmek

Rüyada ağzına çamur sürmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağzına çamur sürmek gördüyseniz:

  • İhmalkar davranışlardan kaçınmalısınız.

Rüyada ağzına çamur sürmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, işlerinizin bir süre güzel gideceğine, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çamurlu yolda bisiklet sürmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yüze çamur sürmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına rivayet eder.

Rüyada üstüne çamur sürmek yaptığı hataları düzelteceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzerine çamur sürmek yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına inanılır.

Rüyada yüzüne çamur sürmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada eline çamur sürmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada çamuru yüzüne sürmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, yardımcı olmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments