Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstüne bal dökmek

Rüyada üstüne bal dökmek

Rüyada üstüne bal dökmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, zorlukların giderileceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada üstüne bal dökmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinize güvenin, yetenekleriniz üzerine her türlü bahse girebilirsiniz.

Rüyada üstüne bal dökmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada birinin üstüne sıcak su dökmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada üstüne bir şey dökmek mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına alamet eder.

Rüyada yılanın üstüne su dökmek hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına inanılır.

Rüyada ölünün üstüne su dökmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üstüne boya dökmek rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada üstüne süt dökmek yeni çalışmalara girişileceğine, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada üstüne bişey dökmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, kişinin rahat edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments