Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstüne bişey dökmek

Rüyada üstüne bişey dökmek

Rüyada üstüne bişey dökmek şifaya ve çarelere kavuşacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, aşının da çoğalacağına, evinin geçiminin zorlaşacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada üstüne bişey dökmek gördüyseniz:

  • Bazı planlarda lehinize değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada üstüne yağ dökmek elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Rüyada üstüne çamaşır suyu dökmek aksiliklerin başgöstereceğine, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine delalet eder.

Rüyada birinin üstüne çay dökmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına işaret eder.

Rüyada üstüne bir şey dökmek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına inanılır.

Rüyada üstüne kahve dökmek yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, çok zor günler yaşayacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada halının üstüne su dökmek kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada üstüne su dökmek dualarının karşılığını alacağına, sağlık içinde yaşanacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üstüne boya dökmek çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments