Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstünde beyaz elbise giymek

Rüyada üstünde beyaz elbise giymek

Rüyada üstünde beyaz elbise giymek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, iç açıcı sözlere, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, büyük mutluluklar yaşanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada üstünde beyaz elbise giymek gördüyseniz:

  • İş veya aşk temalı kısa seyahatler veya ziyaretler söz konusu olabilir.

Rüyada üstünde beyaz elbise giymek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, onu borçtan kurtaracağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi üstünde beyaz elbise giymek sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, zor durumların biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine alamet eder.

Rüyada birinin üstünde kırmızı elbise giymek moral ve sermaye kaybedeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada üstünde yeşil elbise giymek enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada kirli beyaz elbise giymek zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz dantelli elbise giymek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz çiçekli elbise giymek bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına inanılır.

Rüyada kırmızı beyaz elbise giymek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments