Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi üstünde beyaz elbise giymek

Rüyada kendi üstünde beyaz elbise giymek

Rüyada kendi üstünde beyaz elbise giymek eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kendi üstünde beyaz elbise giymek gördüyseniz:

  • Bazı küçük heyecanlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada üstünde beyaz elbise giymek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine yorulur.

Rüyada kendi üstünde beyaz elbise giymek başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada üstünde yeşil elbise giymek müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin üstünde kırmızı elbise giymek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz renk elbise giymek bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşilli beyazlı elbise giymek kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine işarettir.

Rüyada elinde beyaz elbise giymek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına işaret eder.

Rüyada sarı beyaz elbise giymek kendisini eve kapatacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments