Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin üstünde yeşil elbise görmek

Rüyada birinin üstünde yeşil elbise görmek

Rüyada birinin üstünde yeşil elbise görmek çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına alamet eder.

Rüyada birinin üstünde yeşil elbise gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızın eğlenme tekliflerini kabul edin zararlı çıkmazsınız.

Rüyada birinin üstünde yeşil elbise görmek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üstünde yeşil elbise giymek makamının ve itibarının yükseleceğine, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, gönlünce harcama yapmasına delalet eder.

Rüyada birinin üstünde elbise görmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin üstünde kırmızı elbise giymek dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi üstünde beyaz elbise giymek şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada üstünde kırmızı elbise görmek parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına işarettir.

Rüyada başkasının üstünde siyah elbise görmek hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada başkasının üstünde elbise görmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments