Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstünde kurt görmek

Rüyada üstünde kurt görmek

Rüyada üstünde kurt görmek yükseldikçe yükseleceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, sağlığının geri geleceğine, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine delalet etmektedir.

Rüyada üstünde kurt gördüyseniz:

  • Herkesin mutlu olabilmesini sağlayabilecek planlar için boş zaman yaratmanız gerekebilir.

Rüyada üstünde kurtlar görmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine yorulur.

Rüyada üstünde kurt görmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına inanılır.

Rüyada kar üstünde kurt görmek istediği arabaya bineceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, buna rağmen kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizin üstünden geçmek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına tabir olunur.

Rüyada evin üstünde olmak alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, kısmetlerinin de kapanacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine alamet eder.

Rüyada merdivenin en üstünde olmak istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada at üstünde görmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, geniş geniş yaşayacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada ölünün üstünü örtmek kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, kişisel kavgaların son bulacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments