Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstünde kaka görmek

Rüyada üstünde kaka görmek

Rüyada üstünde kaka görmek çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, başarıyla geleceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine işarettir.

Rüyada üstünde kaka gördüyseniz:

  • Elinize geçecek bilgiler veya dinledikleriniz bundan sonra atacağınız adımlarda size faydalı olabilir.

Rüyada kaka yapıp üstünü örtmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, çok büyük bir rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada üstünde kaka görmek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaka ve çiş görmek hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, gönlünce bir yaşamı olacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kaka yapmak parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada odaya kaka yaptığını görmek eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuvalet kaka görmek elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, manevi olarak huzur içinde olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir bebeğin kaka yaptığını görmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine delalettir.

Rüyada iç çamaşırına kaka yapmak inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments