Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaka yapıp üstünü örtmek

Rüyada kaka yapıp üstünü örtmek

Rüyada kaka yapıp üstünü örtmek evlerine dünürcü geleceğine, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, maddi kaynakların zarar göreceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, ileride çok zengin biri olacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaka yapıp üstünü örtmek gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat ya da belli olaylara katılımınız imajınızı güçlendirmenizi sağlayabilir.

Rüyada kaka yapıp üstünü örtmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, rütbesinin yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada üşüyen birinin üstünü örtmek karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada mezarın üstünü örtmek iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, eline para geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının üstünü örtmek yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına işaret eder.

Rüyada birinin üstünü örtmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinin üstünü örtmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına alamet eder.

Rüyada bir şeyin üstünü örtmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada üstünü yorganla örtmek çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments