Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstünde fare görmek

Rüyada üstünde fare görmek

Rüyada üstünde fare görmek küs kimselerin barışacağına, makam ve rızık sağlayacağına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine yorulur.

Rüyada üstünde fare gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi yanlış yönlendirebilir.

Rüyada farenin üstünden atlamak yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine işarettir.

Rüyada fareyi üstünde görmek ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada üstünde fare görmek elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizin üstünde yattığını görmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, muradının gerçekleşeceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada burnun üstünden kıl çekmek iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine yorulur.

Rüyada merdiven üstünde durmak bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine yorulur.

Rüyada bulutların üstünde olmak elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine inanılır.

Rüyada yılanın üstünden geçmek rahatın ve konforun geleceğine, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments