Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstü kirli görmek

Rüyada üstü kirli görmek

Rüyada üstü kirli görmek bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada üstü kirli gördüyseniz:

  • Toplayacağınız bilgiler maddi durumunuzu, sevdiğiniz bir kişiyle ilişkinizi veya kişisel anlaşmalarınızı ilgilendiren değişiklikler yapmanızı kolaylaştırabilir.

Rüyada üstü kirli olmak yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, mevki edineceğine, keder yaşayacağına yorulur.

Rüyada üstü başı kirli görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına delalettir.

Rüyada üstü kirli görmek rahatının ve huzurunun bozulacağına, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Rüyada üstü kirlenmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, planların tutmayacağına işaret eder.

Rüyada üst üste kaban giymek güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına tabir olunur.

Rüyada havuzda sırt üstü yüzmek çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, sıkıntının günden güne artacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üstsüz kalmak insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi üstsüz görmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, büyük bir projeye girileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments