Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstü kirli olmak

Rüyada üstü kirli olmak

Rüyada üstü kirli olmak eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada üstü kirli olmak gördüyseniz:

  • Kendinizi her zamankinden daha fazla görünür kılabilirsiniz.

Rüyada üstü kirlenmek dini inançların güçleneceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına işaret eder.

Rüyada üstü başı kirli görmek başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada üstü kirli olmak kişinin rahat bir nefes alacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine yorulur.

Rüyada üstü kirli görmek elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, ayrılık yaşanacağına inanılır.

Rüyada üst kattan su aktığını görmek iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına işaret eder.

Rüyada üst dişleri görmek çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine rivayet eder.

Rüyada iki ayakkabıyı üst üste giymek işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyi üstsüz görmek yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, rızık elde edeceğine, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments