Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baş üstü düşmek

Rüyada baş üstü düşmek

Rüyada baş üstü düşmek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, maddi gücünün azalacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, malının ve parasının ziyan olacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada baş üstü düşmek gördüyseniz:

  • Özel bilgilerinizi paylaşmamalısınız.

Rüyada baş üstü düşmek borçların kapanacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada baş üstü durmak yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, işini layığı ile yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada birini üstü başı yırtık görmek bedeninin şifaya kavuşacağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üstü başı yırtık görmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, büyük kayıplara uğrayacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada üstü başı kirli görmek küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada tepe üstü düşmek hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırt üstü düşmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına işaret eder.

Rüyada sırt üstü çamura düşmek özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, ruhuna hayrat yapılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments