Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstadı görmek

Rüyada üstadı görmek

Rüyada üstadı görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, yol göstereceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına rivayet eder.

Rüyada üstadı gördüyseniz:

  • Maddi konularda beklediğinizi bulamayabilirsiniz.

Rüyada üstad görmek dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, önemli ve ciddi işler yapacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada üstadımızı görmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada üstadın elini öpmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada üstad bediüzzamanı görmek bazı radikal kararlar alınacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, sorunların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada üstadı görmek mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments