Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üst üste at görmek

Rüyada üst üste at görmek

Rüyada üst üste at görmek çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, çok resmi görevlerde bulunacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, bereket ve zenginlik bulacağına delalet eder.

Rüyada üst üste at gördüyseniz:

  • Az rastlanır türde veya tesadüfen ortaya çıkabilecek bazı bilgiler söz konusu olabilir.

Rüyada üst üste at görmek kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine delalettir.

Rüyada üst üste eski sevgiliyi görmek bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine yorulur.

Rüyada üst üste yatak görmek büyük zararlara uğrayacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, böylece kendine güveneceğine yorulmaktadır.

Rüyada iki gün üst üste aynı kişiyi görmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, hayırlı işlere girişileceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına işarettir.

Rüyada üst üste kuran görmek yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, bazı engellerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada üst üste yılan görmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, bir bebek sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada üst üste ceket giymek aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına tabir olunur.

Rüyada üst üste düşmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments