Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini üst üste görmek

Rüyada sevdiğini üst üste görmek

Rüyada sevdiğini üst üste görmek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, mutlulukların yarım kalacağına, alım gücünün artacağına, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına delalettir.

Rüyada sevdiğini üst üste gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizin yerinize bazı şeyler yapmasını bekliyorsanız, güvenmeyin.

Rüyada üst üste sevdiğini görmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğini üst üste görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada üst üste sevdiğin kişiyi görmek sorunlarının son bulacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, sorunların artacağına işaret etmektedir.

Rüyada üst üste etek giymek içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, moralinin her zaman yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üst üste ekmek görmek hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada iki gün üst üste aynı kişiyi görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, mal ve mülkün telafi edileceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine yorulur.

Rüyada üst üste araba görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, kolay yollardan kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada üst üste eski sevgiliyi görmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments