Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üst üste eski sevgiliyi görmek

Rüyada üst üste eski sevgiliyi görmek

Rüyada üst üste eski sevgiliyi görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada üst üste eski sevgiliyi gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalar veya yükler söz konusu olabilir ya da başkalarından çok fazla şey bekliyor olabilirsiniz.

Rüyada üst üste eski sevgiliyi görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına tabir olunur.

Rüyada üst üste abdest almak rızkının azalacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada üst üste sevdiğin kişiyi görmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, hayırlı kapıların açılacağına, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye işarettir.

Rüyada üst üste sigara içmek kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada üst üste ekmek görmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işarettir.

Rüyada üst üste ev görmek şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine delalettir.

Rüyada üst üste aynı kişiyi görmek evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına inanılır.

Rüyada üst üste kuran görmek eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments