Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üst düzey asker görmek

Rüyada üst düzey asker görmek

Rüyada üst düzey asker görmek kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada üst düzey asker gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişinin sözlerine inanmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada üst düzey asker görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada üst düzey yönetici görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, kalbini tekrar hayata açacağına, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına alamet eder.

Rüyada üst düzey görmek kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada üst düzey birini görmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına inanılır.

Rüyada asker üstü giymek hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına inanılır.

Rüyada üst rütbeli asker görmek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni üst görmek çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fazla para üstü almak bir süre belini doğrultamayacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments