Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker üstü giymek

Rüyada asker üstü giymek

Rüyada asker üstü giymek kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, acı tecrübeler edineceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada asker üstü giymek gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya haberler sizi şaşırtabilir.

Rüyada asker üstü giymek sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine yorulur.

Rüyada üst düzey asker görmek zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, çok hayırlı haberler alacağına, söylediklerinin çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada üst rütbeli asker görmek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, bereketli bir yaşama sahip olunacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına işaret eder.

Rüyada siyah üst giymek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üst üste elbise giymek işlerini hafifleteceğine, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada üst üste ceket giymek hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada üst üste pantolon giymek aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, mutsuz ve üzgün olacağına yorulur.

Rüyada yeşil üst giymek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments