Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni üst görmek

Rüyada yeni üst görmek

Rüyada yeni üst görmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, hayat boyu isteklerine ulaşacağına, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, onları koruyup kollayacağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına tabir olunur.

Rüyada yeni üst gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizi anlamayabilirler veya dinlemek istemiyor olabilirler.

Rüyada yeni üst görmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada üstsüz güneşlenmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada baş üstü düşmek hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada üst üste çorap çıkarmak psikolojik olarak düzeleceğine, çocuklarının fazla olacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada ön üst dişinin düştüğünü görmek mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, hevesinin kursağında kalacağına inanılır.

Rüyada üst diş çekmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına delalettir.

Rüyada üstü açık erkek görmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada üst üste taş dizmek daha iyi bir eve çıkılacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments