Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üst düzey görmek

Rüyada üst düzey görmek

Rüyada üst düzey görmek özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, şanssızlık yaşanacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine işaret eder.

Rüyada üst düzey gördüyseniz:

  • Sonra bazı durumlarda aşırı karamsar bir ruh haline bürünebilirsiniz.

Rüyada üst düzey birini görmek bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına alamet eder.

Rüyada üst düzey asker görmek dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üst düzey yönetici görmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine rivayet eder.

Rüyada üst düzey görmek bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, ele geçecek haram mal ve paraya, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada üst üste ayakkabı giymek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, bolluk ve bereket geçireceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada havuzda sırt üstü yüzmek hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına alamet etmektedir.

Rüyada üstsüz olmak Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah üstü açık araba görmek yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, rahat bir hayata sahip olacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments