Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada unutkanlık yaşamak

Rüyada unutkanlık yaşamak

Rüyada unutkanlık yaşamak ayrılanların kavuşacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, anne babanın birbirine düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada unutkanlık yaşamak gördüyseniz:

  • Fikir, istek, ihtiyaç ya da düşüncelerinizi açık şekilde ortaya koymanız gerekiyor.

Rüyada unutkanlık yaşamak peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada unutkan olmak kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına işarettir.

Rüyada unutkan olduğunu görmek kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dost hayatı yaşamak onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine alamet eder.

Rüyada yaşadığı köyü görmek stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına inanılır.

Rüyada bir ölünün yaşadığını görmek huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada çadırda yaşadığını görmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, sıhhat ve moral bulacağına inanılır.

Rüyada yabancı ülkede yaşadığını görmek yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments