Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir ölünün yaşadığını görmek

Rüyada bir ölünün yaşadığını görmek

Rüyada bir ölünün yaşadığını görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, borçlarının çoğalacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, hayırlı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir ölünün yaşadığını gördüyseniz:

  • Duygularınızın bilinir olmasını sağlamanızda fayda var.

Rüyada ölünün yaşadığını görmek ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, geçim derdine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada bir ölünün yaşadığını görmek sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölü olan birinin yaşadığını görmek işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, ondan faydalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü bir kişinin yaşadığını görmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına rivayet eder.

Rüyada ölü birinin yaşadığını görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına tabir olunur.

Rüyada ölü insanın yaşadığını görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş bir kişinin yaşadığını görmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine işaret eder.

Rüyada eski yaşadığın evi görmek içine büyük bir huzurun dolacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments