Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çadırda yaşadığını görmek

Rüyada çadırda yaşadığını görmek

Rüyada çadırda yaşadığını görmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, özellikle evlilik için gün sayılacağına, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, kazancının günden güne artacağına yorulur.

Rüyada çadırda yaşadığını gördüyseniz:

  • Bir anlaşma, finansal bir düzenleme, miras, nafaka, burs, prim v.b başlıklı bir kazanç ya da bir yatırım söz konusu olabilir.

Rüyada çadırda yaşadığını görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına rivayet eder.

Rüyada çadırın yandığını görmek şansın çalışmaya başlayacağına, büyük zararlara uğrayacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına delalettir.

Rüyada siyah çadır görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, aç kalacağına delalet eder.

Rüyada büyük çadır görmek yükseleceğine, atılım yapacağına, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz çadır görmek huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine alamet eder.

Rüyada ormanda çadır kurmak dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurulu çadır görmek çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çadır kurulduğunu görmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments