Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada unutkan olmak

Rüyada unutkan olmak

Rüyada unutkan olmak ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, iş değişikliğine gidileceğine, koltuğunun yükseleceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada unutkan olmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koymalısınız.

Rüyada unutkan olduğunu görmek işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, rahata ve huzura kavuşacağına alamet eder.

Rüyada unutkanlık yaşamak yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, ana baba dualarının alınacağına alamet eder.

Rüyada unutkan olmak yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments