Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada unutarak oruç açmak

Rüyada unutarak oruç açmak

Rüyada unutarak oruç açmak kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, bir sebeple sıkıntılarının artacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına alamet eder.

Rüyada unutarak oruç açmak gördüyseniz:

  • Bazı şeylerden vazgeçmek ya da bir şeyleri feda etmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada unutarak oruç açmak aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine delalettir.

Rüyada oruçlu iken unutarak su içmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine yorulur.

Rüyada unutarak orucu yemek üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yemek şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine delalettir.

Rüyada oruç olduğunu unutup yemek büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına delalettir.

Rüyada unutarak orucunu bozmak hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına işarettir.

Rüyada oruçlu olduğunu unutup su içmek yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada oruçlu iken unutup su içmek hep yerinde sayacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments