Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada unun içinde altın görmek

Rüyada unun içinde altın görmek

Rüyada unun içinde altın görmek aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, kötü sözler duyacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, yeni mallara kavuşacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, kötü bir habere veya tehlikeye, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada unun içinde altın gördüyseniz:

  • İsteksizliği üzerinizden atmalısınız.

Rüyada un içinde altın görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada unun içinde altın görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına işaret eder.

Rüyada un içinde böcek görmek yollarını ayıracağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine işarettir.

Rüyada unun içinde böcek görmek yarınlara bakacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, bir yandan cenaze olacağına rivayet eder.

Rüyada unun içinde para görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, yeni bir ilişkiye başlamaya, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada unun içinde fare görmek rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına işaret eder.

Rüyada unun içinde kurt görmek elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada un içinde kurt görmek aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments