Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü resmi görmek

Rüyada ünlü resmi görmek

Rüyada ünlü resmi görmek onu uyaracağına, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü resmi gördüyseniz:

  • Ani tepkilerden ya da ani cevaplar vermekten kaçınmalısınız.

Rüyada ünlü resmi görmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ünlü birinin resmini görmek çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada güneş resmi görmek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının resmini görmek esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada camii resmi görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, ticaret ehli kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada güvercin resmi görmek parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada çiçek resmi yapmak aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dergide resmini görmek daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments