Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının resmini görmek

Rüyada başkasının resmini görmek

Rüyada başkasının resmini görmek çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, huzurunun yerine geleceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada başkasının resmini gördüyseniz:

  • Her ne kadar yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz alanlar olsa da, öncelikle klasik olarak tekrarlanılması gereken işlerin, yol veya yöntemlerin ihmal edilmemesi gerekiyor olabilir.

Rüyada erkek bebek resmi görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada resmi araç görmek hayat mücadelesini yalnız vereceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, evleneceğinize işaret etmektedir.

Rüyada gemi resmi görmek Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada yılan resmi görmek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ünlü birinin resmini görmek gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine işarettir.

Rüyada gül resmi yapmak sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, kazançtan yana kara geçeceğine inanılır.

Rüyada aile resmi görmek uğradığı zararın telafi edileceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, ondan her zaman iyi haberler alınacağına inanılır.

Rüyada horoz resmi görmek aileye yeni bir bebeğin katılacağına, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments