Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin resmi görmek

Rüyada güvercin resmi görmek

Rüyada güvercin resmi görmek önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada güvercin resmi gördüyseniz:

  • Çok fazla getirisi olmayan satış tabanlı işler için risk almamalısınız.

Rüyada güvercin resmi çizmek artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, memur ise terfi edeceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına işarettir.

Rüyada güvercin resmi görmek maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada kendi yüzünün resmini görmek yolunun hep açık olacağına, hayallerine ulaşacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada mevlanaunın resmini görmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaç resmi çizmek kişinin iyi hale geleceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi resmini görmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, hayattan her istediğini alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin resmini çekmek alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada koç resmi görmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments