Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneş resmi görmek

Rüyada güneş resmi görmek

Rüyada güneş resmi görmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada güneş resmi gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi sunma beceriniz size yardımcı olabilecek kişiler bulmanızı sağlayabilir.

Rüyada güneş resmi yapmak sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada güneş resmi çizmek stresin ve üzüntülerin biteceğine, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, aksine daha da zorlaştıracağına işaret etmektedir.

Rüyada güneş resmi görmek maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada güneşin resmini çekmek sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada manzara resmi çekmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine işaret eder.

Rüyada yılan resmi görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine delalettir.

Rüyada kendi resmine bakmak hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine yorulur.

Rüyada başka birinin resmini görmek başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments