Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baca temizlemek

Rüyada baca temizlemek

Rüyada baca temizlemek işlerinde yeni bir sayfa açacağına, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, müjdeli haberler alınacağına, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, üzüntülerin biteceğine, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına rivayet eder.

Rüyada baca temizlemek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri iyi tanımanız gerekiyor.

Rüyada baca kurumu temizlemek gösterişli halinin hemen fark edileceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, başarılı ve kazançlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacadan kurum temizlemek uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada baca temizlediğini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, iftiraya maruz kalınacağına, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine delalet eder.

Rüyada soba bacası temizlemek parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına işaret eder.

Rüyada baca temizlemek manevi olarak huzur içinde olacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada baca yaptığını görmek kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, harama göz dikmeyeceğine inanılır.

Rüyada baca kurumu görmek orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına inanılır.

Rüyada bacada kurum görmek zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments