Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacada kurum görmek

Rüyada bacada kurum görmek

Rüyada bacada kurum görmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bacada kurum gördüyseniz:

  • Talepkar kişiler veya artan istekler stres yaratabilir.

Rüyada baca kurumu görmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacada kurum görmek yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada baca kurumu temizlemek üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada bacadan kurum temizlemek aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, çok rahat edeceğine, makbul olan mallara kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eve bacadan girmek benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacadan çıkan duman görmek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada baca açmak bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacası tüten ev görmek yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, iyilik görüleceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments