Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü birinin tabutunu görmek

Rüyada ünlü birinin tabutunu görmek

Rüyada ünlü birinin tabutunu görmek bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, huzur içinde yatacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, güzel günler için çalışılacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü birinin tabutunu gördüyseniz:

  • Uzun bir yolculuk planlamanız mümkündür.

Rüyada ünlü birinin tabutunu görmek sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, bir takım sorunlar çıkacağına rivayet eder.

Rüyada ölen kişiyi tabutta görmek ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, yılmayacağına inanılır.

Rüyada tabutta canlı insan görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü birinin tabutunu görmek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş insanı tabutta görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, işte de mutlu olunacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölen babasını tabutta görmek güzel ve hayırlı günler geçireceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akrabanın tabutunu görmek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tabutun içinde ölmüş birini görmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments