Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü birinin çocuğunu görmek

Rüyada ünlü birinin çocuğunu görmek

Rüyada ünlü birinin çocuğunu görmek alım gücünün artacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, doğru haber almaya, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına işarettir.

Rüyada ünlü birinin çocuğunu gördüyseniz:

  • Sadece öğleden sonramodumuz bir miktar düşebilir.

Rüyada ünlü birinin çocuğunu görmek verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada ünlü birinden çikolata almak maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, makam edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığı bir ünlü görmek dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına alamet eder.

Rüyada ünlü birine saç kestirmek sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ünlü aktris görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada ünlü futbolcu görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, kişinin yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada ünlüye asik olmak yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, üzeceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü birisiyle telefonda konuşmak iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments