Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlüye asik olmak

Rüyada ünlüye asik olmak

Rüyada ünlüye asik olmak çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, sıkıntısından kurtulacağına, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine yorulur.

Rüyada ünlüye asik olmak gördüyseniz:

  • Yaptığınız çalışmaların karşılığını görmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada ünlüye asik olmak teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına işarettir.

Rüyada babaya asi olmak işlerin günden güne kötüleşeceğine, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına inanılır.

Rüyada baskasina asik olmak hayal edilen herşeye kavuşacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada asi nehrini görmek rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada anneye asi olmak maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine işaret eder.

Rüyada babaya asi gelmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, ziraat ve harmandan fayda görmeye işarettir.

Rüyada ünlü biriyle görmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, acı tecrübeler edineceğine alamet eder.

Rüyada ünlü birinden şarkı dinlemek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, mevki kaybına uğrayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments