Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü birinden bozuk para almak

Rüyada ünlü birinden bozuk para almak

Rüyada ünlü birinden bozuk para almak kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, onurlu bir hayat süreceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, helal ve geniş rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ünlü birinden bozuk para almak gördüyseniz:

  • Planlarda sıklıkla değişiklikler yapılması gerekebilir.

Rüyada ünlü birinden bozuk para almak ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok fazla bozuk para görmek yeni şeyler keşfedeceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine işarettir.

Rüyada bozuk ve kağıt para görmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bozuk paralar toplamak iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine işarettir.

Rüyada bozuk demir para almak uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada birisine bozuk para vermek huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, yaşamının uzun olacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına delalet eder.

Rüyada bozuk para saydığını görmek bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine rivayet eder.

Rüyada suyun içinde bozuk para görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments