Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk demir para almak

Rüyada bozuk demir para almak

Rüyada bozuk demir para almak kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, onların kıymetini bileceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına işarettir.

Rüyada bozuk demir para almak gördüyseniz:

  • İstikrarsız kişiler yıpratabilir, huzuru korumak için elinizden geleni yapmalı, uzlaşmacı olmalısınız.

Rüyada demir bozuk para görmek başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, bol bol hayır duası alınacağına alamet eder.

Rüyada bozuk demir para saymak daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, karalar bağlayacağına, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına alamet eder.

Rüyada bozuk demir para almak şöhretli biri olunacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına rivayet eder.

Rüyada bozuk demir para görmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada kağıt ve demir para görmek yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada demir ve kağıt para görmek üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, sıkıntısının biteceğine işaret eder.

Rüyada denizden demir para toplamak anlayışlı bir kısmet çıkacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni demir para görmek eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, zenginlik içinde olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments