Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk ve kağıt para görmek

Rüyada bozuk ve kağıt para görmek

Rüyada bozuk ve kağıt para görmek kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, maddi olarak güç kazanacağına, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, sonra kendi işini kuracağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine tabir olunur.

Rüyada bozuk ve kağıt para gördüyseniz:

  • Kimse diğerine yardımcı olmak istemiyor olabilir.

Rüyada bozuk para kağıt para görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bozuk para ve kağıt para görmek mutlu ve keyifli hissedeceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kağıt ve bozuk para görmek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, parasının ve malının eksik kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada bozuk ve kağıt para bulmak ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına delalettir.

Rüyada kağıt para ve bozuk para görmek ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, zor zamanların geride kalacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada kağıt ve bozuk para toplamak muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bozuk ve kağıt para görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, kendini yiyip bitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bozuk kağıt para görmek endişelerin ve dertlerin biteceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments