Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü bi sanatçıyı görmek

Rüyada ünlü bi sanatçıyı görmek

Rüyada ünlü bi sanatçıyı görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, imkânlarını kaybedeceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına delalet eder.

Rüyada ünlü bi sanatçıyı gördüyseniz:

  • Aldatıcı veya yanıltıcı olay, haber veya kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada ünlü sanatçılar görmek dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına rivayet eder.

Rüyada ünlü bir sanatçıyı görmek büyük bir işe kavuşacağına, malını ve canını riske edeceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ünlü bir sanatçı görmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada ünlü sanatçıyla konuşmak uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, ulvi kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü erkek sanatçı görmek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada ünlü sanatçıyla öpüşmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü bir sanatçıyla konuşmak çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına delalettir.

Rüyada ünlü kadın sanatçı görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, şansının her daim kendisinden yana gideceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments