Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekrar işe girmek

Rüyada tekrar işe girmek

Rüyada tekrar işe girmek bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, hak yiyeceğine, yeni bir makama sahip olunacağına, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada tekrar işe girmek gördüyseniz:

  • Saldırgan olabilirsiniz.

Rüyada tekrar işe girmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, her zaman hakkına sahip çıkacağına rivayet eder.

Rüyada eski işyerinde tekrar çalıştığını görmek dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada tekrar sınava girmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada üniversiteye tekrar girmek çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada iş görüşmesine girmek hastalıkların iyileşeceğine, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada devlet dairesinde işe girmek çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada ek işe girmek ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada işten ayrılıp başka işe girmek sıkıntıların sona ereceğine, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments