Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üniforma giydiğini görmek

Rüyada üniforma giydiğini görmek

Rüyada üniforma giydiğini görmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına delalettir.

Rüyada üniforma giydiğini gördüyseniz:

  • Duygusal konu veya durumlar işlerinize karışırsa ilerlemeniz yavaşlayabilir.

Rüyada yeşil üniforma giymek keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine inanılır.

Rüyada polis üniforması giydiğini görmek o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada polis üniforma giymek helal ve geniş rızık elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına delalet eder.

Rüyada polis üniforması giymek kazancının iki kat artacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına delalettir.

Rüyada üniforma giydiğini görmek çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine inanılır.

Rüyada denizci üniforması giymek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı üniforma giymek huzurlu hissedileceğine, parasının ve malının da artacağına, hasta ise iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada askeri üniforma giymek içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments