Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı üniforma giymek

Rüyada kırmızı üniforma giymek

Rüyada kırmızı üniforma giymek işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı üniforma giymek gördüyseniz:

  • İşinizi veya yapmak istediğiniz işleri ilgilendiren gelişmeler istediğiniz hızda akmayabilir.

Rüyada kırmızı üniforma giymek sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı üniforma görmek işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada polis üniforma giymek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, birçok dedikoduya maruz kalacağına inanılır.

Rüyada beyaz üniforma giymek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil üniforma giymek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada askeri üniforma giymek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine rivayet eder.

Rüyada üniforma giydiğini görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada lise üniforması giymek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments