Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada un yediğini görmek

Rüyada un yediğini görmek

Rüyada un yediğini görmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, helal kazanç elde edeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada un yediğini gördüyseniz:

  • Ufak şeylerin sizi rahatsız etmesine izin vermemeli, hayatı biraz daha hafife almalısınız.

Rüyada un kurabiyesi yediğini görmek ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına inanılır.

Rüyada un helvası yediğini görmek beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına yorulur.

Rüyada un yediğini görmek pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına işaret eder.

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yediğini görmek çok başarılı olunacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına tabir olunur.

Rüyada un tarhanası görmek küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, eşi ile arasının açılacağına, geçiminin zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir torba un görmek hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine delalettir.

Rüyada unutarak orucunu bozduğunu görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına işaret eder.

Rüyada un serpmek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments