Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir torba balık görmek

Rüyada bir torba balık görmek

Rüyada bir torba balık görmek iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, bir sebeple işsiz kalınacağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, rütbe edineceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir torba balık gördüyseniz:

  • Kararınızı verdiğiniz an da, işlerin yolunda gitmesi için ne yapmanız gerektiğini biliyor olacaksınız.

Rüyada torba içinde balık görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, mutlu ilişkiler kuracağına rivayet eder.

Rüyada bir torba balık görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine işaret eder.

Rüyada torbada balık görmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, sevinç ve sürura, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına işaret eder.

Rüyada torba dolusu balık görmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına inanılır.

Rüyada bir torba dolusu para görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine delalettir.

Rüyada torbayla altın görmek istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine delalet eder.

Rüyada sıcak su torbası görmek sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine delalettir.

Rüyada beyaz torba görmek yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments