Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada un kavurmak

Rüyada un kavurmak

Rüyada un kavurmak aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine işaret eder.

Rüyada un kavurmak gördüyseniz:

  • İsteksizliği üzerinizden atmalısınız.

Rüyada un helvası kavurduğunu görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada un kavurmak maddi anlamda zayıflayacağına, çok kötü hissedileceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına yorulur.

Rüyada un kavurduğunu görmek ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine rivayet etmektedir.

Rüyada un helvası kavurmak hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada pirinç kavurmak kredi çekileceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavada et kavurmak iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada soğan kavurmak kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, kırgınlıkların geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada turşu kavurmak döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments