Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada un görmek

Rüyada un görmek

Rüyada un görmek yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına inanılır.

Rüyada un gördüyseniz:

  • Yeni girişimlerde bulunmadan veya yeni plan ya da projelere başlamadan önce olası harcamaları doğru hesaplamanız gerekiyor.

Rüyada un hamur görmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, maddi açıdan çok zorlanılacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada şeker ve un görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, onlar sayesinde kalkınacağına işaret eder.

Rüyada un içinde böcek görmek sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir şeyi unuttuğunu görmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına işaret eder.

Rüyada unla ekmek yapmak yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yere un dökmek para ve zaman ayıracağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine tabir olunur.

Rüyada oruç olduğunu unutup yemek tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada undan ekmek yapmak eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments