Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada umreden gelen birini görmek

Rüyada umreden gelen birini görmek

Rüyada umreden gelen birini görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, cesaretini yeninden toplayacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada umreden gelen birini gördüyseniz:

  • Size heber getiren kimse kötü niyetli olmasa bile o da yanıltılmış olabilir.

Rüyada umreden gelen birini görmek yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, yükseleceğine işarettir.

Rüyada uzaktan gelen birine sarılmak sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına yorulur.

Rüyada hacdan gelen hurmayı yemek kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada gaipten gelen ses duymak kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına delalettir.

Rüyada uzak yoldan gelen misafir görmek darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, artık daha dikkatli davranacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine inanılır.

Rüyada taziyeye gelenleri görmek kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bol gelen yüzük takmak kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına işaret etmektedir.

Rüyada izne gelen asker görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments