Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ülker yıldızı görmek

Rüyada ülker yıldızı görmek

Rüyada ülker yıldızı görmek yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sağlık içinde yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına delalet eder.

Rüyada ülker yıldızı gördüyseniz:

  • Çalışan bir insansanız çalışmalarınızın karşılığını takdir görerek alabilir ya da hayatınızın girişiminde bulunmanız konusunda iyi bir fırsat yakalayabilirsiniz.

Rüyada ülker yıldızı görmek eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada bir başka ülkeye gitmek şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine rivayet eder.

Rüyada dış ülkede çalışmak kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ülkenin işgal edildiğini görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada ülkeye gitmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, gönül kapılarının açılacağına, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada başka bir ülkede gezmek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, iyi halinin kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yabancı ülke askeri görmek çirkin sözler işitileceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, zararlarını telafi edeceğine inanılır.

Rüyada yabancı bir ülke görmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments