Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ülkeden kaçmak

Rüyada ülkeden kaçmak

Rüyada ülkeden kaçmak maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, ticarette başarılı olacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada ülkeden kaçmak gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olanı veya değişimi kabullenmeniz gerekebilir.

Rüyada ülkeden kaçmak kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine işaret eder.

Rüyada başka bir ülkeye kaçmak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzak bir ülkeye gitmek uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka ülkenin başbakanını görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, şansızlığın kırılacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada kendini dış ülkede görmek bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, sorunların bu sayede aşılacağına inanılır.

Rüyada başka bir ülke görmek insanlarla iç içe olacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzak ülkeye gitmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ırak ülkesini görmek herşeyin fazlasına kavuşacağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments